EUR-pallar

"

Information om EUR-pallar

ArMa Emballage Produkter 

På Arma Emballage AB kan vi erbjuda A-pall som är en godkänd EUR-pall och hör till den vanligaste palltypen i Sverige. Denna pall används främst inom dagligvarubranschen och även som bytespall i pallöverföringssystemet (PÖS). Vi tillhandahåller även B-pall som är utsorterad EUR-pall som inte är godkänd för det svenska pallbytessystemet idag, denna pall går bra att använda inom de allra flesta branscherna.

Eur-pallen är tillverkad av svenskt virke där större delen består av gran men också även lite furu. För att minimera riskerna för att brädan lossnar är träbrädorna spikade med genomgående spiks som viks.
Våra EUR-pallar som har mått på 1200X800X22mm når en lastförmåga på närmare 1500 kg och genomgår alltid en mycket noggrann sortering och vid behov även reparation för att säkerhetsställa att dina varor förblir oskadade. För maximal lastvolym av ert gods går det utmärkt att komplettera med pallkrage.

- Kontakta oss idag -

Vi erbjuder produkter och tjänster inom Emballage och arbetar ständigt med att kundanpassa våra tjänster, kontakta oss om du vill veta mer.